Първоначално публикувано от didod
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
-
Ами първо те не са глупави.Чак толкова.
Всъщност четох, че многото цикли затопляне-изстиване на маслото всъщност много бързо го скапват. После- полусинтетиката всъщност е минерално масло с малко добавки на синтетични молекули. И не е нищо особено всъщност. От 10В 40 след 5000-6000 км става на 15В 30 примерно. Всъщност разликите в цените на различните марки 10В 40 примерно зависи от минералната основа на маслото. Даже на моето AGIP си пише - масло със синтетични добавки. Не полусинтетично примерно.
Има и напълно синтетични 10В 40, но там цената е в пъти. И на практика са непродаваеми.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеИма и напълно синтетични 10В 40, но там цената е в пъти. И на практика са непродаваеми.
А когато работех в Албион Кар - BMW дилър за Варна по сервизна документация според механиците ги даваха на всеки 100 000 да се покачва вискозитета на маслото с едно нагоре .
А ние искаме да караме коли на реални 300+ хиляди с 10W/40 защото било препоръчвано от производителя . Ама нали и автомонтьорите са хора и хранят семейства .
Затова аз карам със ESSO 15W/40 и ако мина на AGIPP то пак ще е 15W/40 докато не му дойде време за ремонт на мотора .
За смяната го сменям на 8 000 Км въпреки че маслото си е наистина много добро .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщениеАз работя на много места , а ти още не си черпил за бате Играчоex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениехахах ти не се обаждашАлфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Comment
-
Днес карах Фиат Пунто. първоначалните ми впечатления бяха добри, бърз старт, ( на 6000 оборота) климатик, ел стъкла (без ел огледала) голям обем за хора и багаж в купето. НО после ми се наложи да мина през "околомръсното" и там се залетях с великите 80км/ч колата се люлееше като лодка в открит океан, на всичко отгоре един камион (тир) ми изсипа една камара сняг и за малко да се преобърна от образувалата се бабунавместо да премина през нея както съм минавал като с
164 през подобни. И тогава разбрах какви коли всъщност караме! Сигурни, Стабилни Коли и за това ги Обичаме.
Last edited by Nasko; d.m.y г., 17:02.
С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА
Comment
-
И аз си сложих една газова и ще си карам колата,супер си еПояви ми се едно гадно скърцане от волана като го въртя на дясно и най вече като е в средно положение и го мърдам леко на дясно изскърцва много грубо,някой да си има идея от какво е?
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеИ аз си сложих една газова и ще си карам колата,супер си еПояви ми се едно гадно скърцане от волана като го въртя на дясно и най вече като е в средно положение и го мърдам леко на дясно изскърцва много грубо,някой да си има идея от какво е?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЩе караш само направо и на лявоex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Ех ако всичко се решаваше толкова просто ... ...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment